duminică, 7 noiembrie 2010

Two days after the Prom

M-am trezit in sfarsit din mahmureala de dupa bal,iar acum va voi povesti cum a fost:)
Balul a inceput cu stangul,datorita unor mici probleme tehnice la microfoane ce s-a rezolvat in aproximativ 7-8 minute,in acest timp publicul a fost rezonabil si a avut destula rabdare.
Spectacolul a inceput cu un dans de majorete,ce a luat locul 3 national,dupa care concurentii au fost prezentati.
Multe dintre talentele colegiului Ferdinand I au fost pe scena,o pereche de dansatori au sustinut un vals,o fosta eleva a acestui liceu care a ajuns cantareata de muzica populara,ce a cantat in Polonia,Germania si Ungaria a venit si pe scena Casei de cultura Vasile Alecsandri pentru a canta la bal pentru public,una dintre organizatoarele acestui bal,fosta miss boboc, a interpretat melodia castigatoare a Eurovision 2010 cu numele de "Sattelite" interpetata de Lena.
A urmat proba de aptitudini: fetele au trebuit sa le puna baietilor o cravata,iar baietii trebuiau sa faca o declaratie de dragoste care sa contina cele 3 cuvinte care erau alese prin tragere la sorti,la aceasta proba baietii au facut niste perle de poezii,iar fetele niste noduri de cravata foarte ciudate:))
Dupa o prezentare de moda cu accesorii din toate partile lumii a urmat proba artistica a concurentilor:
Concurenta cu nr.1 a interpretat melodia Bambi-2 Ochi caprui o melodie care a ridicat sala in picioare.
Concurenta nr.2 a imitat-o pe Stela Popescu
Concurenta cu nr.4 a dansat pe stil rap
Concurenta cu nr.5 a cantat o melodie interpretata de Rihana
Concurenta cu nr.7 a dansat pe stil R&B
Concurenta cu nr.8 a dansat pe stil latino
Concurenta cu nr.9 a sustinut un spectacol "ce a sfidat legile gravitatiei"
Dupa care a urmat un fel de propunere pentru noi uniforme,14 fete au prezentat 14 uniforme.
Inainte de acordarea premiilor s-au prezentat tinutele de seara ale concurentilor ,dupa aceea o trupa de copii a cantat rock,la inceput v-am spus ca publicul a avut rabdare,dar aici s-a terminat acea rabdare,pentru ca aceasta trupa a cantat 4 melodii cu volumul la maxim,cand au vrut sa cante cea de-a 5a melodie au fost huiduiti de cei care stateau langa boxe,printre care si eu:)).
Dupa ce timpanele noastre au fost avariate:)), a inceput acordarea premiilor,una foarte tensionata ca in fiecare an pentru acest liceu, dar dupa parerea mea premiile au fost acordate corect. Va multumesc ca a-ti citit tot ce am scris :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu